Modeshow najaar-winter 2019-2020

Zoals vanouds was het weer gezellig druk tijdens de modeshows in Driehuis. Gelukkig was Jacqueline weer terug aan het front en heeft zij de modeshows weer op haar eigen manier kunnen presenteren.

Anuschka was deels aanwezig maar is nog altijd herstellende van haar serieuze blessure. Uiteraard kunnen wij niet wachten tot zij weer volledig hersteld is en al haar taken, zoals het maken van fantastische etalages, weer kan hervatten.

Wij konden op de derde dag eveneens een nieuwe medewerkster aan u voorstellen: Jonna. Zij is geboren en getogen in Denemarken maar leeft inmiddels al bijna 20 jaar in Nederland en spreekt onze taal dan ook perfect, met een charmant Deens accent.

Een andere nieuwe medewerkster was met vakantie: Jantien. Zij is, net als Jonna, een in het vak zeer ervaren kracht en zal met enige regelmaat eveneens bij ons te vinden zijn.

Naast de u bekende verkoopsters: Monique, Anja, Leny, Yvonne (Wageningen), Katinka (voorheen bij Fastenau, Hilversum werkzaam), liep uiteraard de altijd vrolijke Ineke weer mee met de shows. Het is altijd een feest om met dit team u de collecties te kunnen tonen en gelukkig hebben we ook deze keer uitsluitend positieve reacties mogen ontvangen.

Wilt u de show herbeleven? Dan kan dit met de foto’s op deze site en uiteraard vindt u de geprinte versies bij ons op tafel in de winkel. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord