Modeshow Najaar/Winter 2022-2023

Vroeger stuurden we al onze klanten een uitnodigingsbrief voor de modeshows. Nu wij en minder shows hebben, en minder mensen per show kunnen ontvangen wordt er, zodra ons magazine is uitgegeven, razendsnel door vele bezoekers een plekje gereserveerd en soms zijn enkele shows al heel snel hierdoor volledig vol. Dit geeft wel aan dat onze modeshows nog steeds gewenst zijn en dat wij hier vooral mee moeten doorgaan.

Het enthousiasme van de aanwezigen was, zoals altijd eigenlijk, hartverwarmend en bijgaande foto’s geven u een goede indruk van wat wij in de show hebben getoond.

Natuurlijk is de kleding de belangrijkste reden waarvoor onze klanten graag de shows komen bekijken maar het kopje koffie (of thee) met het verse koekje van de plaatselijke banketbakkerij Schmidt voor de show en het smakelijke hapje van cateringbedrijf Korf (IJmuiden) bij het drankje wat wij na de show nog serveren zal ook aan de populariteit bijdragen.

Wilt u de show (her)beleven? Klik op een van de kleine foto’s hieronder om te starten. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord. Veel plezier!