Modeshow zomer 2023

De modeshows waren wederom in een behoorlijk vroeg stadium volgeboekt. Zodra ons magazine ‘Finnska Sanomat’ op de deurmat valt beginnen de klanten ons al te bellen om te reserveren. Het verleden heeft al geleerd dat de favoriete showdatum/-tijden al snel vol blijken te zitten en uitwijken naar een andere datum tijd is voor velen toch een obstakel. De eerste dag, woensdag, is altijd als eerste vol. Wij streven ernaar om niet meer dan 25 per show te laten komen aangezien wij toch wel de optimale, persoonlijke service en adviezen willen kunnen geven. De dames die de modeshow lopen en de kleding tonen zijn bekend bij de meesten: Anja, Leny, Katinka en Ineke. Daarnaast presenteert Jacqueline de show op haar eigen, spontane maar toch ook informatieve wijze. De dames achter de schermen zijn ook bekend: Debora (vanaf 1 januari 2023 eigenaresse), Rina (al 23 jaar werkend bij Brusman Retail), Anuschka (al 13 jaar verkoopster bij Skandika en daarvoor al vele jaren bij Modern Art). Eén wijziging hebben we noodgedwongen moeten ondergaan. Monique, waarvan we nog maar kortgeleden het 40-jarig jubileum gevierd hebben, is al geruime tijd afwezig. Ze heeft ons beloofd terug te komen zodra het weer kan.

Omdat Debora een nieuw onderdeel erbij heeft in de organisatie, vertegenwoordiging van verschillende merken, hadden wij een nieuwe medewerkster aangetrokken met de naam…. ‘Monique’! Een fantastische ‘teamplayer’ die er geen enkele moeite mee heeft ons waar mogelijk, dus ook in de winkel, aan te vullen.

Ondanks het sombere weer waren het meer dan geslaagde dagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen onze winkel enorme waarde heeft. Dit maakt ons enorm dankbaar en geeft een warm gevoel.

Wilt u de show (her)beleven? Klik op een van de kleine foto’s hieronder om te starten. U kunt door de foto’s bladeren met behulp van uw muis, maar ook met de pijltjes-toetsen op uw toetsenbord. Veel plezier!