De nieuwe Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe voorjaars- en zomercollecties van 2024. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond. Het loont dus altijd om even bij ons binnen te lopen. Lees verder …

Modeshow najaar & winter 2023/2024

Het waren zeer geslaagde modeshowdagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen onze winkel enorme waarde heeft.

Bekijk de foto’s hier …

Finnska Sanomat is uit!

Onze vaste klanten en abonnees krijgen een dezer dagen de nieuwste editie van ons magazine, Finnska Sanomat, in de bus. Hierin geven wij u een eerste indruk van de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2023. Natuurlijk is er veel meer keuze dan in het magazine wordt getoond. Lees verder …

Modeshow Zomer 2023

Ondanks het sombere weer waren het meer dan geslaagde modeshowdagen en dat maakte maar weer eens duidelijk dat voor een behoorlijke groep mensen onze winkel enorme waarde heeft. Lees verder …

Skandika viert ‘week van de stenen winkel’

Aankomende week, van 8 t/m 13 mei, vieren wij het bestaan van de stenen winkels! Lees verder …

Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen u een prachtig, kleurrijk en liefdevol 2023! En om in de stemming te komen nodigen wij u graag uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop met kortingen tot 40%. Tot ziens in onze winkel! Maar let op: van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten.

Rondom de kerstdagen …

In verband met de feestdagen zijn wij zaterdag 24 en zaterdag 31 december open tot 16.00 uur. En van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u heerlijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

3-in-1 actie: Karvinen & Trine Kryger Simonsen & EO-Design

Hoewel de snikhete dagen, die ons najaarsseizoen inluidden, nog maar net achter de rug zijn, denken wij toch alweer aan de echte herfst. De blaadjes die vallen, een waterig zonnetje, een ijzige bries, het komt er allemaal weer aan.
Tijd voor een leuke actie!

Lees verder …

Modeshow Najaar/Winter 2022-2023

Het enthousiasme van de aanwezigen was, zoals altijd eigenlijk, hartverwarmend en bijgaande foto’s geven u een goede indruk van wat wij in de show hebben getoond.
Wilt u de show (her)beleven? Klik hier …

Nu ook op Instagram

Skandika finnish design is nu ook te volgen via Instagram. Neem snel een kijkje op dit social media-playform!