Karvinen in the picture: za 7 oktober

Met veel plezier kondigen wij onze speciale Karvinen-dag aan, die gehouden zal worden op zaterdag 7 oktober. Kati Karvinen, ontwerpster en eigenaresse van het merk Karvinen, zal dan de hele dag aanwezig zijn Lees verder

Najaar-modeshows weer eclatant succes!

Waar vorig jaar onder zomerse omstandigheden de najaar-modeshows werden gehouden (2 dagen meer dan dertig graden), was nu ‘code oranje’ afgegeven voor storm en regen. Het was dus spannend of er wel klanten zouden komen. Nou, we hebben helemaal niets te klagen gehad: de modeshows waren weer een overweldigend succes.
Lees verder

Mis het niet! Modeshows bij Skandika finnish design

Van harte welkom op één van onze vier modeshows, die wij van 13 t/m 16 september organiseren. Informatief, verrassend en vooral gezellig; plaats van handeling: onze winkel aan de Driehuizerkerkweg. Graag vragen we u van tevoren te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plaats. Reserveren kan op twee manieren: per telefoon via 0255-515466 of per email, via skandika@brusman.com.

Verrassende liefhebbers

Diverse mannen komen trouw mee naar onze winkels als hun vrouwelijke schone de nieuwe collectie komt bewonderen en passen. Wie zijn deze mannen en wat beweegt hen om vrijwillig mee te komen, want winkelen is over het algemeen niet van elke man de grootste hobby. We vroegen het een paar van hen.
Lees verder …

Kunstenaarsweek voorjaar 2017: een ontdekkingstocht!

Een ontdekkingstocht in een landschap van creaties, vervaardigd door 15 verschillende kunstenaars uit Nederland, Duitsland en Finland, bijeengebracht in onze winkel en aanwezig van zaterdag 27 mei t/m zaterdag 3 juni. Wij hebben het natuurlijk over de kunstenaarsweek, die we in het najaar van 2015 mochten introduceren en vanwege het grote succes continueren.
Lees verder …

Geesje Sturre in de spotlights

Waar komen Holland en Scandinavië bij elkaar? Waar completeren Hollandse en Scandinavische merken elkaar en zijn toch alle uniek in hun ontwerp, presentatie en eindproduct? Inderdaad, bij ons in de winkel!
Lees snel verder »

Beleef de modeshow voorjaar/zomer 2017

Heeft u onze modeshow gemist? Of wilt u juist op uw gemak de modeshow nog een keer beleven? Bekijk dan hier de foto’s.

Uitverkoop Najaarscollectie 2016

Graag nodigen wij u als eerste uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop. Deze begint op dinsdag 27 december om 10.00 uur met kortingen tot 40%. Read more…

Kunstenaarsweek … een groot succes!

Mochten wij u in het afgelopen voorjaar op onze kunstenaarsweek begroeten? Dan is het grote succes van deze week mede aan u te danken! Wellicht kijkt u al reikhalzend uit naar een vervolg. Hebt u ‘m in mei gemist? Dan hebben we goed nieuws voor u. Onze najaars- kunstenaarsweek komt eraan.

Van zaterdag 12 t/m zaterdag 19 november is het zover. Read more…

Skandika 25 jaar: hartverwarmend!

De respons op de uitnodiging voor het 25-jarig jubileum van Skandika Finnish Design was overweldigend. In twee dagen tijd zijn er ruim 200 klanten binnengekomen om ons te feliciteren met dit toch zeer memorabele moment en iedereen sprak min of meer de wens uit dat wij dit nog minimaal 25 jaar zullen volhouden. Dit hebben wij dan ook maar toegezegd. Daarnaast hebben wij vele kaartjes en zelfs prachtige en hartverwarmende cadeaus mogen ontvangen. Het moge duidelijk zijn, wij zullen deze twee dagen van ons leven nooit meer vergeten en zijn trots op onze klantenkring!’