Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen u een prachtig, kleurrijk en liefdevol 2023! En om in de stemming te komen nodigen wij u graag uit om te komen profiteren van onze traditionele najaarsuitverkoop met kortingen tot 40%. Tot ziens in onze winkel! Maar let op: van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten.

Rondom de kerstdagen …

In verband met de feestdagen zijn wij zaterdag 24 en zaterdag 31 december open tot 16.00 uur. En van 9 t/m 13 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u heerlijke feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

3-in-1 actie: Karvinen & Trine Kryger Simonsen & EO-Design

Hoewel de snikhete dagen, die ons najaarsseizoen inluidden, nog maar net achter de rug zijn, denken wij toch alweer aan de echte herfst. De blaadjes die vallen, een waterig zonnetje, een ijzige bries, het komt er allemaal weer aan.
Tijd voor een leuke actie!

Lees verder …

Modeshow Najaar/Winter 2022-2023

Het enthousiasme van de aanwezigen was, zoals altijd eigenlijk, hartverwarmend en bijgaande foto’s geven u een goede indruk van wat wij in de show hebben getoond.
Wilt u de show (her)beleven? Klik hier …

Nu ook op Instagram

Skandika finnish design is nu ook te volgen via Instagram. Neem snel een kijkje op dit social media-playform!

Maandag gesloten

In verband met Pinksteren is onze winkel aanstaande maandag 6 juni gesloten. Wij wensen u een fijn Pinksterweekend.

Hemelvaart 2022

Houdt u er rekening mee dat onze winkel op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) is gesloten? Dankuwel.

Modeshows voorjaar/zomer 2022

Omdat wij in de coronatijd minder mensen tegelijkertijd in de winkels mochten ontvangen, hebben wij besloten de shows iets kleiner te houden. Waar we voorheen rustig 35 dames per show ontvingen, hebben wij aantal verlaagd tot een maximum van 25. Dat betekende meer tijd en aandacht voor u! Lees verder

Opnieuw in lockdown

Helaas moesten we onze winkel wéér sluiten vanaf 19 december. Het kabinet kondigde namelijk een dag eerder alweer een strenge lockdown aan, waarbij alle ‘niet-essentiële’ winkels hun deuren moeten sluiten. Wij betreuren dat ten zeerste. En natuurlijk hopen wij u in de loop van januari 2022 weer in onze winkels mogen ontvangen. Tot die tijd kunnen wij u alleen maar prettige feestdagen wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Kortere modeshows, minder modellen

In de Finnska Sanomat hadden we het al aangekondigd, maar nu hebben we het ook ervaren, i.p.v. 6 modellen 6 keer op te laten komen (dus in totaal 36 opkomsten) hebben we nu 4 modellen 5 keer laten opkomen (dus in totaal 20 opkomsten). Wat we al vermoedden is nu ook gebleken: een kortere modeshow heeft evenveel effect en mogelijk dat de ‘kijker’ daarmee niet te veel overspoeld wordt met indrukken. Lees verder …